Zoek
Sluit dit zoekvak.

Software development in 4 stappen

1. Gratis intakegesprek

Samen bekijken we voor welk probleem u een oplossing wenst en of het effectief met een software-toepassing kan worden opgelost. Als er eerder een aanpassing van een bedrijfsproces zelf nodig is, dan zeggen we u dat ook eerlijk. Want een bedrijfsproces dat mank loopt, wordt niet rechtgetrokken met een applicatie erover heen. Technologische snufjes als opsmuk voor een slechte flow, worden uiteindelijk niet gebruikt en de tijd en middelen die u er zou in stoppen, willen we u besparen.

 
 
 

Stap 2: offerte

Als een software applicatie wel een meerwaarde heeft voor uw organisatie, dan bezorgen we u een Time & Means offerte, die u een zo goed mogelijk idee geeft van de kostprijs, maar waarbij u rekening moet houden met onverwachte kosten voor onverwachte extra’s. Uiteraard brengen we u daarvan tijdig op de hoogte, als dat het geval zou zijn.

Stap 3: voorstudie

Indien u akkoord gaat met de offerte, starten we met een voorstudie¸ waarbij we samen met enkele stakeholders binnen uw organisatie alle requirements verzamelen.

 

Stap 4: agile ontwikkeling

Bij de ontwikkeling van uw software of applicatie leveren we geregeld een versie op (MVP) om te testen en te verbeteren. Dankzij deze agile manier van werken kunnen we bijsturen waar nodig en kan u perfect volgen hoe uw software of applicatie evolueert tot de definitieve oplevering.