Zoek
Sluit dit zoekvak.

Software & mobile app realisaties

Onze projecten voor klanten uit zeer diverse sectoren tonen dat wij ook voor uw organisatie iets kunnen betekenen.

Efficiënt voorraadbeheer met mobiele app

Een onderneming actief in de bouw-sector zocht een efficiënte manier om zijn voorraadbeheer up-to-date te houden en tegelijk inzichtelijk te maken voor de sales. Via een app die de QR-code van de producten scant, weten zowel de magazijnier als de verkopers precies hoeveel voorraad er nog in stock is, wat de foutenmarge verkleint en de dienstverlening aan klanten verbetert. 

 
 
 

Gemeente bereikbaar tijdens corona dankzij online afspraken module

Een gemeentebestuur zocht een manier om zijn burgers vlot online afspraken te laten maken. In de website van de gemeente werd een gebruiksvriendelijke afsprakenmodule geïntegreerd, waarin elke dienst zelf zijn afspraken kan opvolgen en tijdsloten beschikbaar kan maken.

Overzichtelijke bestelling en facturatie via web-based portaal

Een bedrijf gespecialiseerd in bedrukte kledij voor sportclubs, kreeg vaak te maken met onduidelijke bestellingen. Dankzij een web-based bestelportaal geïntegreerd in het huidige ERP-systeem kunnen sportclubs veel overzichtelijker hun bestellingen, inclusief hoeveelheden, maten en opdrukken, digitaal doorgeven en opvolgen. De sportclub beslist zelf welke vrijwilliger(s) binnen hun club toegang krijgt tot het systeem. Zo worden misverstanden vermeden en verloopt de facturatie vlotter.

 

Veilig digitaal aanvragen van organentransport

Een bedrijf gespecialiseerd in het transport van organen en bloedstalen liet ons een digitaal platform ontwikkelen waarop ziekenhuizen transport kunnen aanvragen. Data beveiliging was hierbij topprioriteit.

Wat wilt u efficiënter en makkelijker maken binnen uw organisatie?